Galatasaray'da Garry Rodrigues'ten şok tepki

Galatasaray'da Konyaspor maçında 32. dakikada oyundan alınan Garry Rodrigues son derece mutsuz bir şekilde kenara geldi. 

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 8. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı Kırmızılı takımda teknik direktör Igor Tudor, 32. dakikada Garry Rodrigues'i oyundan alarak Selçuk İnan'ı sahaya sürdü ve erken bir değişiklik yaptı.


Konyaspor - Galatasaray maçı Garry Rodrigues - Selçuk İnan değişikliği


Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Atiker Konyaspor maçının ilk yarım saatinde takımının hücum performansından memnun olmayınca erken değişikliğe gitti. Hırvat teknik adam 32. dakikada performansı düşük olan Garry Rodrigues'i oyundan alarak Selçuk İnan'ı sahaya sürdü.

GARRY RODRİGUES OYUNDAN ÇIKARKEN SİNİRLENDİ

Garry Rodrigues ise Konyaspor maçında oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesine gelirken kendi performansına tepki gösterircesine el kol hareketleri yaptı ve mutsuz olduğunu gösterdi.

Galatasaray'da Garry Rodrigues Konyaspor maçında sakatlandı mı?


Atiker Konyaspor - Galatasaray maçının devre arasında sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Garry Rodrigues'in arka adalesinde sertleşme olduğu ve bu nedenle oyundan çıktığı belirtildi.


TOLGA CİĞERCİ TAKTİĞİNE DÖNÜŞ

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Atiker Konyaspor maçının 32. dakikasında Garry Rodrigues'i oyundan alarak Selçuk İnan'ı sahaya sürerek Tolga Ciğerci'nin sol açıkta oynadığı dönemdeki taktiğe geri dönüş yaptı ve oyuna bu şekilde müdahale etti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri