Galatasaray'da forvete son aday Calleri

Galatasaray yönetimi transfer çalışmaları kapsamında gündemine Arjantinli golcü Jonathan Calleri'yi aldı.

FutbolArena - Galatasaray yönetimi Fransız golcü Gomis'in transferini bitirirken gündemine bir sürpriz bir isim geldi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United forması giyen Jonathan Calleri. Sarı kırmızılı yönetim Arjantinli oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.


Galatasaray'dan Jonathan Calleri transferi


Lukas Podolski'nin takımdan ayrılması sonrasında golcü arayışlarına giren Galatasaray önce Gomis transferini bitirdi. Eren Derdiyok'un yetersiz performansına güvenemeyen Igor Tudor'un isteği doğrultusunda sarı kırmızılılar 3. forvet arayışlarına başladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, bunun üzerine harekete geçen yönetim, scout ekibinin de önerisiyle Jonathan Calleri'yi gündemine aldığı belirlendi. Geçen sezonu West Ham'da kiralık olarak geçiren Arjantinli yıldızın bonservisi Uruguay kulübü Maldonado'da bulunuyor.

Galatasaray'ın Maldonado'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmaya hazırlandığı, önümüzdeki günlerde Calleri'nin menajeriyle de temasa geçileceği öğrenildi.

Sarı kırmızılılarla ilgili haberleri Galatasaray Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Jonathan Calleri kimdir? Jonathan Calleri'nin oynadığı takımlar ve transfermarkt


1993 doğumlu golcü futbolcu Jonathan Calleri Arjantin doğumlu. Daha önce All Boys, Boca Juniors ve Sao Paulo'da forma giyen Calleri, geçen sezon West Ham United'da kiralık olarak forma giydi. Jonathan Calleri, İngiliz ekibinde 16 maçta forma giyerken 1 gol attı. Jonathan Calleri'nin transfermarkt değeri ise 8 milyon Euro.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri