Galatasaray'da flaş başkan adayı Metin Öztürk

Galatasaray'da seçime gidilip, gidilmeyeceği yönünde tartışmalar devam ederken, sarı kırmızılı camiada Metin Öztürk başkan adaylığı için çalışmalarına başladı.

FutbolArena Özel - Galatasaray'da kulisler erken hareketlendi. Sarı kırmızılı kulüpte açılan dava üzerine yönetimin aldırdığı tedbir kararının kaldırılması ile alakalı görülecek mahkeme 11 Temmuz 2019 tarihine ertelenirken camia içinde hareketli günler yaşanmaya başladı.


Galatasaray Haberleri: Galatasaray'da seçime gidilecek mi?


Galatasaray'da seçim kararı ya da gündemi yer almasa da bazı muhalif üyeler görüşmelere başladı. Bununla beraber, başkan adayı olarak öne çıkması adına sürpriz bir isim üzerinde birleşildiği ortaya çıktı. Galatasaray'da bir grup genel kurul üyesi seçim olması halinde Metin Öztürk'ün başkan adayı olarak öne çıkmasını istedi.

Bir dönem GSYİAD başkanlığı da yapan ve Mustafa Cengiz'e karşı, Dursun Özbek'in listesinde seçime giren Metin Öztürk'ün de bu talebe olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Galatasaray'da kulislerde Metin Öztürk'ün çalışmalara başladığı ve seçim kararı çıkması halinde aday olmaya hazırlandığj belirtildi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri