Galatasaray'da Fernando ve Serdar Aziz alarmı

Galatasaray futbol takımı, bu akşam Trabzonspor karşısında Medical Park Stadyumu'nda saat 19:30'da zorlu bir 3 puan mücadelesi verecek.

FutbolArena - Galatasaray, bu akşam Medical Park Stadyumu'nda Trabzonspor karşısında kritik bir 3 puan mücadelesine çıkacak. Henüz Süper Lig'de yenilgi görmeyen tek takım olaran Galatasaray'da hedef 3 puan. Sarı kırmızılı takımda mücadele öncesinde Brezilyalı yıldız Fernando Reges ve Serdar Aziz alarmı yaşanıyor.


Galatasaray'da Trabzonspor mücadelesi öncesinde hangi isimler kart sınırında?


Galatasaray futbol takımı bu akşam saat 19:30'da Trabzonspor deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek. Mücadele öncesinde sarı kırmızılı takımda 2 yıldız isim kart sınırında bulunuyor. Galatasaray'da savunma ve orta alanın sigortası konumunda bulunan Fernando Reges ve savunmanın başarılı ismi Serdar Aziz kart sınırında bulunuyor.

Fernando Reges ve Serdar Aziz'in Trabzonspor mücadelesi sırasında sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta Türk Telekom Staydumu'nda oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacak.

Trabzonspor - Galatasaray 11'ler


Trabzonspor (Muhtemel): Onur Kıvrak, Joao Pereira, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Tomas Hubocan, Okay Yokuşlu, Ogenyi Onazi, Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Dame N'Doye

Galatasaray (Muhtemel): Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Linnes, Fernando, Ndiaye, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Feghouli, Gomis


Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman? Kanal Bilgisi


Trabzonspor ile Galatasaray, Süper Lig'in 10. hafta maçında 29 Ekim Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Saat 19.30'da başlayacak bu maç Şenol Güneş Stadı'nda oynanacak. Hakem Halis Özkahya'nın yöneteceği maçı Bein Sports 1 naklen yayınlayacak.

Trabzonspor - Galatasaray maçı canlı skor takibini FutbolArena'dan yapabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri