Galatasaray'da Fernando Muslera için yeni antrenör!

Galatasaray'da performansı hayal kırıklığı yaratan Fernando Muslera için yeni antrenör aranıyor.

FutbolArena - Galatasaray'da son haftalarda büyük hatalar yapan ve Beşiktaş ile Akhisarspor maçında yediği hatalı gollerle taraftarlarını şaşırtan Fernando Muslera için Galatasaray yönetimi harekete geçti.

YENİ KALECİ ANTRENÖRÜ

Spor Toto Süper Lig'deki Beşiktaş ve Akhisar maçlarında hatalı goller yiyen Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın düşüşü dikkat çekiyor.

Fotomaç'ın haberine göre Taffarel ayrıldıktan sonra Riekerink döneminde başlayan bu sezon ise tavan yapan düşüşün nedeni Uruguaylı kalecinin çalıştığı kaleci antrenörleri olarak gösteriliyor. Geçen sezon Frans Hoek'i istemeyen ve Fadıl Koşutan'la çalışan Muslera bu sezonda da Tudor'un yardımcısı Sandro Tomic ile pek anlaşamadı.

İSTEDİĞİ ANTRENÖR ALINMADI

Fernando Muslera geçen yıl Leo Percovich'i istemiş, yönetim ise olumsuz cevap vermişti. Şimdi yeni bir antrenör aranıyor.

Fernando Muslera'dan taraftara teşekkür


Beşiktaş derbisinde yediği hatalı gol sonrası, Akhisarspor maçında da bir hataya imza atan Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, performans düşüklüğüne rağmen kendisine sahip çıkan taraftarları için sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Muslera, resmi Instahgram hesabından yayınladığı mesajda "İyi zamanlar ve o kadar da iyi olmayan zamanlar geçiyor ama geçmeyecek tek birşey var ki o da size olan aşkım... Bana verdiğiniz destekten ve gösterdiğiniz sevgiden ötürü çok teşekkür ederim...Her zaman sizin için ve bu takım için savaşmaya devam edeceğim...Bana verdiğiniz güven için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri