Galatasaray'da Fatih Terim'in Trezeguet ısrarı (GS Transfer)

Galatasaray'da tkenik direktör Fatih Terim'in yeni sezonda Trezeguet'i transfer etme konusunda ısrarcı olduğu iddia edildi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da yeni sezonun transfer planlaması da bir yandan yürütülüyor. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in geçtiğimiz transfer döneminde de çok istediği ancak olumsuz sonuçlanan Trezeguet transferini yeni sezonda istediği iddia edildi. Galatasaray transfer haberleri arasında öne çıkan Trezeguet Galatasaray transfer iddiası haberimizde.

Galatasarya Haberleri: Trezeguet, Galatasaray'a transfer olacak mı?


Galatasaray'ın devre arasında Kasımpaşa'dan Mbaye Diagne'yi transfer ederken talip olduğu bir başka futbolcu olan Trezeguet için Fatih Terim'in ısrarı devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre; Trezeguet için yaptığı tekliflere olumsuz yanıt alan yönetim bu kez kesenin ağzını iyine açacak. Sarı-Kırmızılılar'ın 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.

Trezeguet kimdir, kaç yaşında? Trezeguet'in golleri


Karierine Al Ahly takımında başlayan Trezeguet, ardından sırasıyla Anderlecht, Mouscron ve Kasımpaşa'da forma giydi. Bu sezon 25 lig maçında forma giyen Mısırlı futbolcu 7 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri