Galatasaray'da Fatih Terim'i istemeyen 4 yönetici

Galatasaray'da Fatih Terim sesleri gün geçtikçe daha çok yükselirken, sarı kırmızılı yönetim içerisinde ise Fatih Terim'i istemeyen yöneticilerin çokluğu dikkat çekiyor.

FutbolArena - Galatasaray'da Medipol Başakşehir mücadelesinde alınan ağır yenilgiden sonra teknik direktör Igor Tudor'un yerine konuşulan tek isim Fatih Terim. Ancak Galatasaray yönetiminde sarı kırmızılı kulübün efsanesi Fatih Terim'e karşı olan 4 isim bulunuyor.


Galatasaray'da Fatih Terim'e karşı olan isimler


Galatasaray futbol takımı teknik direktör Igor Tudor yönetiminde sırasıyla Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarından sadece 1 puan çıkartabildi. Büyük maçlarda alınan kötü ve ağır sonuçlardan sonra teknik direktör Igor Tudor'un yerine Fatih Terim sesleri yükselmeye başladı.

YÖNETİM İÇİNDE FATİH TERİM'E MUHALEFET VAR

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dursun Özbek, Tudor'a büyük destek verse de liderlik koltuğu elden gidince bu işin onunla yürümeyeceğini anladı Taraftarın istediği Fatih Terim'e başkan sıcak bakmaya başladı. Fakat yönetim içindeki bazı isimler Terim'e muhalefet etti.

''BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'YE GEÇİLMEDİK SÜRECE..''

Sarı-kırmızılı kurmaylar, "Bizi ligde zirveye Tudor getirdi ama büyük maçlarda farkını ortaya koyamıyor. Yeni kurulmuş takım olmanın sıkıntısını derbilerde çektik. Her şeye rağmen Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin önündeyiz. Rakiplerin de zor maçları var. Şu anda liderliği kaybettik ama 3'te 3 yaparsak ilk yarıyı zirvede bitirebiliriz. Devreye kadar bekleyelim ve Beşiktaş ile Fenerbahçe'ye geçilmediğimiz müddetçe hocaya dokunmayalım'' ifadeleriyle şimdilik Tudor'la yola devam kararı aldı.


Galatasaray'da son dakika Fatih Terim gelişmeleri


4 YÖNETİCİ FATİH TERİM'İ İSTEMİYOR

Bir yanda bu gelişmeler yaşanırken, taraftarın ismini gündeme getirdiği Fatih Terim ismi de canlılığını koruyor. İddialara göre başkan Özbek, Fatih Terim ismine sıcak fakat yönetim içindeki bazı isimler (özellikle 4 yönetici) buna karşı çıkıyor.

Dursun Özbek şu anda Tudor ile en azından devre arasına kadar devam kararı verirken, Terim seçeneğini de kafasının bir kenarına koymuş durumda.. Bu arada Başkan Dursun Özbek dün Galatasaray Lisesi'ndeki etkinlikte Tudor'la ilgili hiçbir soruya yanıt vermedi. Çok üzgün olan Özbek'in yakın çevresine, "Bu kadar destek veriyoruz, emek veriyoruz karşılığını alamıyoruz" dediği öğrenildi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri