Galatasaray'da Fatih Terim'e Mariano ve Garry Rodrigues müjdesi

Sarı kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Mariano ve Rodrigues'ten iyi haber geldi. Mariano bu sabah takımdan ayrı çalışırken Brezilyalı oyuncunun güçlendirme antrenmanları sonrasında takıma katılacağı belirtildi.

FutbolArena - Galatasaray, ikinci yarı öncesi hazırlık kampına Antalya'da başlarken sakat olan 2 futbolcusu Mariano ve Garry Rodrigues'ten Fatih Terim'e iyi haberler geldi.

Galatasaray'da Mariano ve Garry Rodrigues'in sakatlıkları ne durumda?


Mariano bu sabah takımdan ayrı çalışırken Brezilyalı oyuncunun güçlendirme antrenmanları sonrasında takıma katılacağı belirtildi. Rodrigues ile Mariano'nun görev verilmesi halinde Bucaspor maçında forma giyebileceği Teknik Direktör Fatih Terim'e aktarıldı.

FERNANDO 2 GÜN RÖTARLI KATILACAK

Bu arada Kayserispor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olan Fernando'nun kampa 2 gün rötarlı katılacağı belirtildi. Sarı kırmızılı takımın Brezilyalı yıldızı Çarşamba günü Taffarel ile birlikte Antalya'daki kampa dahil olacak.

Öte yandan Galatasaray antrenmanını Teknik Direktör Fatih Terim ile birlikte Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü Cosmin Contra da yerinde takip etti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

SON 24 SAATTE NELER OLDU?

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri