Galatasaray'da Fatih Terim'den transfer kararı! Gidecek ve kalacaklar

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gelecek sezon takımda kalacak ve gönderilecek futbolcularla ilgili kararlarını verdiği iddia edildi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 27. haftada Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da bir yandan da gelecek sezonun kadro planlaması yapılıyor. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in kadroda kalmasını istediği ve göndereceği oyuncuları belirlemeye başladığı iddia edildi.

Galatasaray Haberleri: Galatasaray'da gönderilecek futbolcular


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gelecek sezon 4 ismi kadroda düşünmediği iddia edildi. A Spor'un haberine göre deneyimli teknik adam, kiralık olarak forma giyen Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru'yu gelecek sezon düşünmüyor. Ayrıca Fernando ile Mariano da kadroda düşünülmüyor.

KADRONUN VAZGEÇİLMEZLERİ

Galatasaray'da gelecek sezon kadronun vazgeçilmezleri ise Fernando Muslera, Luyindama, Marcao ve Nagatomo olacak. Fatih Terim'in bu 4 futbolcuyu mutlaka kadroda tutmak istediği belirtildi.

TRANSER YAPILACAK BÖLGELER

Fatih Terim'in gelecek sezon transfer yapılmasını istediği bölgeler ise iki yönlü bir orta saha oyuncusu, sol kanat, sağ bek ve forvet. Deneyimli tkenik adamın yapılacak 4 transferin de direkt ilk 11'de oynayacak düzeyde olmasını istiyor. Ayrıca scout ekibinin yetenekli gençleri de taramaya devam ettiği ve fırsat transfer olması halinde gerçekleşebileceği de ifade edildi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri