Galatasaray'da Fatih Terim'den Fernando'ya tam not

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Fernando'nun Fenerbahçe maçındaki performansından memnun kaldı.

FutbolArena Özel - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe ile Kadıköy'de golsüz berabere kalarak haftayı lider olarak kapattı. Sarı kırmızılı takımda uzun süre sonra formasına kavuşan Fernando'nun sergilediği performans beğenildi.

Galatasaray'da Fernando, Fenerbahçe maçında nasıl oyadı?


Tam 3 aylık aranın ardından Galatasaray forması ile ilk 11'de görev alan Fernando'nun derbi performansını Teknik Direktör Fatih Terim son derece başarılı buldu. Brezilyalı futbolcu için Fatih Terim yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'ya "Fernando bize seviye atlatacak. Orta sahada bundan sonra onun oynaması hem ofansta hem de defansta bizi rahatlatacak" ifadesini kullandı.

Kısaca Galatasaray'da artık Ryan Donk'un yerine kalan fikstürde formayı Fernando kaptı.

Fernando'nun sakatlığı ciddi mi?


Ülker Stadyumu'ndaki ambiyansı bilerek geldiklerini söyleyen Brezilyalı yıldız, "Zor bir maçın bizi beklediğini biliyorduk. Bugün inanarak geldik, galibiyet çıkarabildik. Ama beraberliğin kötü olduğunu söyleyemeyiz" dedi.

"CİDDİ BİR DURUM YOK"

Sakatlanarak oyundan çıkması ile ilgili gelen bir soruya yanıt veren Fernando, "Tanrıya çok şükür özel bir durumum yok. 3 aydır oynamıyordum, tempolu ve zor bir maçtı. İlk yarı iyi oynadım, iyi mücadele ettim. İkinci yarı fiziksel olarak düşmeler oldu. O yüzden bir değişiklik yaptık. Kimse merak etmesin, ciddi bir durum yok" diyerek sözlerini noktaladı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri