Galatasaray'da Emre Mor için ayrılık kararı! İlk adım atıldı

Galatasaray, Emre Mor'un menajeri ile görüşüp sezon sonunu beklemeden yolları ayırmak adına adım attı

FutbolArena - Galatasaray'da Emre Mor performansıyla sınıfta kaldı. Celta Vigo'dan Galatasaray'a kiralık gelen Emre Mor, sarı kırmızılı takımın teknik heyetinden geçerli not alamadı. Galatasaray yönetimi Emre Mor ile yolları ayırmak için harekete geçti.

Emre Mor Galatasaray'dan ayrılacak mı?


Ocak ayında yerli oyuncu kadrosunda yer açmak isteyen Galatasaray'da ilk yolcu belli oldu. Galatasaray, Emre Mor ile yolları ayırma kararı aldı.

Satın alma opsiyonu ile Celta Vigo kulübünden kiralanan Emre Mor'un menajeri Johan Wins'in geçtiğimiz hafta gizlice İstanbul'a geldiği ortaya çıktı.

Galatasaray, genç oyuncunun menajeri ile görüşüp sezon sonunu beklemeden yolları ayırmak adına adım attı

Emre Mor'dan Galatasaray paylaşımı


"Son zamanlarda hem bireysel olarak hem takım olarak da zor bir dönem geçirdik. Kendi performansımın iyi olmadığının da farkındayım. Takımın daha güçlü geri döneceğine ve güzel günlerin yakın olduğuna inanıyorum."

"ADIMIN GEÇTİĞİ SAHA DIŞI HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

"Sizlerin güvenini kazanmak ve beklentisini karşılamak için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Adımın geçtiği saha dışı haberler gerçeği yansıtmıyor. Artık ağzımı açmadığım her konu sizin için doğru olduğu anlamına gelmemeli. Ben sadece futboluma konsantreyim. Bu takım için bir şeyler başarmaktan asla geri durmayacağım!

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri