Galatasaray'da Dursun Özbek'ten transferde Fernando Muslera kararı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Newcastle United'ın transfer etmek istediği iddia edilen Fernando Muslera ile ilgili son noktayı koydu.

FutbolArena Özel - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fernando Muslera'nın Newcastle United'a transfer olacağı iddiaları ilgili tavrını ortaya koydu.

İngiliz The Sun Gezetesi, Newcastle United Kulübünün, Muslera'yı transfer etmek istediğini iddia ederken bu konu Galatasaray yönetiminde konuşuldu.

Galatasaray'da Fernando Muslera transfer olacak mı?


Başkan Özbek, Muslera konusundaki bu iddialara nokta koyup "'Muslera, hem kaptanımız hem de 21.şampiyonluğa ulaşmamız adına Galatasaray'ın en önemli parçası. Tüm bunlar tamamı ile spekülasyon. Muslera'nın eşi de bebeğini İstanbul'da doğuracak. Teklif gelse de Muslera'yı, Galatasaray'dan alacak bir bedel yok. Onu bırakmayız" yorumunu yaptı.

Galatasaraylı idareciler önceki gün yaptığı açıklamada Fernando Muslera'nın transfer iddiaları için "Fernando Muslera, Galatasaray takımının 2. kaptanı ve önemli bir parçasıdır. Fernando Muslera ile daha yeni sözleşme uzattık. Böyle bir konu gündemde yok" demişlerdi

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri