Galatasaray'da Dursun Özbek'ten futbolculara müjde
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek oyuncuların transfer taksitlerini aksatmazken, Trabzonspor maçı öncesi prim müjdesi verdi.
FutbolArena Özel - Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde alınan beraberliğin ardından Trabzonspor maçına kilitlendi. Kulüp başkanı Dursun Özbek, oyuncularını motive etmek için kritik müsabaka öncesi flaş bir karar aldı.
Galatasaray'da futbolculara prim verilecek mi?
21.şampiyonluğa ulaşmak adına Florya'da tek bir sorun yaşanmaması için gayret gösteren Başkan Özbek, oyuncuların transfer taksitlerini aksatmazken prim müjdesi de verildi.
Sarı kırmızılılarda, Trabzonspor maçı öncesinde futbolculara para dopingi yapılacak. Pazar günü oynanacak kritik 90 dakika öncesinde Galatasaray takımının primleri Cuma günü hesaplarına yatırılacak. Oyuncuların son 5 haftada elde ettiği primlerin tamamı ödenecek.
Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri sayfamızı takip edebilirsiniz.