Galatasaray'da Dursun Özbek'ten erken seçim ve Fatih Terim açıklaması: 'Yıpratmaya çalışanlar var.'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu toplantısının ardından Tudor'un gönderilmesi ve erken seçim kararıyla ilgili konuştu. 

FutbolArena - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yönetim kurulu toplantısının basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tudor ile yolların ayrıldığını açıklayan Özbek, 13 Ocak'taki erken seçim kararıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.


Galatasaray'da Ocak ayında erken seçim son dakika haberleri


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Tudor ile ilişkimizi sonlandırdık. Daha sonra da Galatasaray Spor Kulübü nezdinde, 13 Ocak'ta olağanüstü seçim kararı aldık. Bu da Galatasaray için hayırlı olacaktır."

"FATİH TERİM TARTIŞMASI ÇIKMADI"

Dursun Özbek yönetim kurulu toplantısında 4 yöneticinin Fatih Terim'in gelmesi halinde istifa ederiz şeklindeki soruya ise, "Toplantıda Fatih Terim tartışması çıkmadı." yanıtını verdi.

"YÖNETİM VE BAŞKANI YIPRATMAK İÇİN."

Dursun Özbek erken seçim kararıyla ilgili olarak, yönetim ve başkanı yıpratmak için Galatasaray'a saldırılar oluyor. Bunların son bulması lazım. Seçim kaçınılmaz bir olay. "Taraftarlarımız ve camiamız endişeye düşmesin. Bugünkü yönetim eskisinden daha kuvvetli bir şekilde 1 aylık süreci yönetecektir. Kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri