Galatasaray'da Dursun Özbek, Igor Tudor'un adını bile anmadı

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi hakkında ilk kez konuşan Dursun Özbek, camia ve taraftarlardan destek isterken teknik direktör Igor Tudor'un adını bile anmadı.

FutbolArena - Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Durusn Özbek, Beşiktaş derbisi sonrasında ilk kez konuştu. Dursun Özbek, taraftarına seslenirken bir ayrıntı dikkatleri çekti. Dursun Özbek teknik direktör Igor Tudor'un adını bile telafuz etmedi.


Dursun Özbek, Tudor'un adını bile telafuz etmedi


Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor krizi devam ediyor. Önceki gün Beşiktaş derbisi hakkında ilk kez konuşan Dursun Özbek, camia ve taraftarlardan destek isterken teknik direktör Igor Tudor'un adını bile anmadı.

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş karşılaşması sonrasında "Galatasaray, Fatih Terim ile anlaştı" haberleri patlarken Başkan Dursun Özbek, tecrübeli çalıştırıc ile bir görüşmeleri olmadığını açıkladı.

Ankara yolculuğu öncesinde soruları yanıtlayan Özbek, "Yarın (bugün) bizim rutin yönetim kurulu toplantımız var. Tabii Cumartesi günü çok üzüldük ama bu manada hiç olayı speküle etmememiz lazım. Bu toplantı da bizim rutin toplantımız, dolayısıyla söyleyeceğim bu kadar" diyerek hoca değişikliğine gitmeyi düşünmediklerini kaydetti.


Galatasaray'da son dakika Igor Tudor gelişmeleri


TUDOR'UN ADINI BİLE ANMADI

Taraftarlara mesaj gönderen Özbek, "Beşiktaş maçından sonra hepimiz çok üzüldük. Taraftardan sadece bir şey istiyorum. Bize ve bu takıma inansınlar. Şampiyonluk yolundan en ufak bir sapmamız yok. Mayıs'ı beklemek lazım" diyerek sözlerini noktaladı. Dursun Özbek'in Tudor'un arkasında durmalarına karşın Hırvat hocanın ismini anmaması dikkat çekti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri