Galatasaray'da Diagne'nin lisansı neden çıkarılmadı?

Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin lisansının çıkarılmamasının nedeni belli oldu.

FutbolArena - Galatasaray'da transferi gündemde olan Mbaye Diagne'nin henüz lisansının çıkarılmama nedeni belli oldu. Sarı kırmızılı kulübün TFF'ye bildirdiği kadroda Senegalli golcünün yer almaması üzerine takımdan ayrıldığı şeklinde yorumlar yapıldı. Afrika Kupası nedeniyle kampa geç katılan golcü futbolcunun henüz sağlık kontrollerinden geçmediği ve bu nedenle lisansının çıkarılmadığı öğrenildi. Mbaye Diagne'nin bugün sağlık kontrollerinden geçmesi ve ardından lisansının çıkarılması bekleniyor.

Galatasaray Transfer: Diagne, Aston Villa'ya transfer olacak mı?


İlk hedefinin kariyerini Avrupa'da sürdürmek olduğunu ifade edip önce Suudi Arabistan daha sonra da Katar'a transferinde sorunlar çıkaran Diagne'nin de Aston Villa opsiyonuna sıcak bakabileceği öğrenildi.

Premier Lig'e yeniden yükselen Aston Villa ile Galatasaray'ın bonservis bedeli konusunda anlaşması halinde Diagne'nin de sorun yaratmadan bu kez imza atacağı öğrenildi. Ön libero takviyesi adına İngiltere'de bulunan İdari Menajer Şükrü Hanedar'ın burada aynı zamanda Aston Villa kulübü ile de bir araya geleceği ve Diagne'nin transferi için de önemli bir görüşmeye imza atacağı belirtildi.

Sarı kırmızılılarla ilgili gelişmeleri Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri