Galatasaray'da Denys Garmash sesleri! Fatih Terim transferde...

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, ara transfer döneminde Dinamo Kiev'de forma giyen Denys Garmash ile ilgilendikleri iddia edildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray Transfer gündeminde sürpriz gelişme! Fatih Terim'in göreve gelişinin ardından ilk maçında Göztepe'yi 3-1 mağlup eden sarı kırmızılı takımla ilgili çarpıcı bir iddia yayınlandı. Ukrayna basınında geçen habere göre; Dinamo Kiev'de forma giyen orta saha ve forvet arkasında oynayan Garmash, Galatasaray'ın listesinde. GS Transfer Haberleri FutbolArena'da!


Galatasaray ara transfer dönemi haberleri


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Göztepe maçının ardından basın toplantısında yaptığı açıklamada devre arasında takviye yapacaklarını ve ayrıca takımdan ayrılacak futbolcuların da olacağını söyledi. Öte yandan sarı kırmızılı takımla ilgili Ukrayna basınında dikkat çeken bir iddia yayınlandı.

Dinamo Kiev'de forma giyen 27 yaşındaki futbolcu Garmash'ın, Galatasaray'ın listesinde olduğu iddia edildi. Dinamo Kiev ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Garmash'ın, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Fatih Terim'in listesinde olduğu öne sürüldü.

FENERBAHÇE DE İZLİYOR

Öte yandan Galatasaray dışında Denys Garmash'ı Türkiye'den Fenerbahçe'nin de izlediği ve Ocak ayında Ukraynalı futbolcunun transferi için harekete geçecekleri iddia edildi.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Denys Garmash kimdir?


Dinamo Kiev'de forma giyen Denys Garmash 27 yaşında. Orta saha ve forvet arkası pozisyonda forma giyen Ukraynalı oyuncu bu sezon Dinamo Kiev formasıyla 27 maçta 5 gol attı ve 6 asist yaptı. Denys Garmash'ın kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri