Galatasaray'da Bruma transferiyle ilgili resmen açıkladı: "Burada..."

Galatasaray'da Bruma, Alanyaspor maçının ardından transferiyle ilgili konuştu. Bruma'nın Leipzig'e transferiyle alakalı olarak tüm gelişmeler. 

FutbolArena - Galatasaray'da bu sezon sergilediği performansla takımın önemli futbolcularınadn biri olan Bruma'nın Leipzig'e transferi son dönemde gündemi en fazla meşgul eden konuların başında geliyor. Yıldız futbolcu transferiyle ilgili olarak maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

"GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK"

"Önemli bir galibiyet aldık. Takımım da tebriği hak ediyor, sadece ben değil. Önemli bir maçtı. Deplasmanda oynadığımız maçtı ve güzel bir galibiyet aldık."

"ANTRENMANLARDA SIKI ÇALIŞIYORUM"

"Tabi ki en önemlisi bir futbolcu için performansını arttırmak için antrenmanlardan başlaması gerekiyor. Ben de her antrenmanda çalışıyorum. Burada sadece bireysel değil, takım başarısı önemli. Gün gün çalışıp takım arkadaşlarımın desteğiyle iyi performans sergilemeye çalışıyorum."


Galatasaray'da Bruma Leipzig'e mi transfer oluyor?


Bruma röportajının sonunda transferiyle ilgili gelen ve başka bir takımda oynayıp oynamama isteğiyle alakalı gelen soruya, "1 yıl daha kontratım var. Şu anda tamamen odaklandığım 1 maçımız var, 1 yıl kontratım var. Burada olduğum sürece maksimum katkıyı sağlayabilmeyi hedefliyorum. Sadece buna odaklandım." yanıtını verdi.

Galatasaray'da Bruma takımdan ayrılıyor mu?


Başkan Özbek, Leipzig Kulübünün 9 milyon euroluk yazılı resmi teklif yaptığını açıkladı. Dursun Özbek'in neden bu ifade ve teklifi 9 milyon euro olarak açıkladığı da ortaya çıktı.

Leipzig Kulübünün, Bruma için Salı günü Galatasaray'a bu yazılı resmi teklifi yaptığı belirtildi.

Dün Bruma için İstanbul'a gelen Leipzig Kulübü ile görüşmelerde Alman ekibi her ne kadar teklifini 12 milyon euroya kadar çıkarsa da, bu rakamın yazılı olduğu resmi teklif henüz masada yok. Başkan Özbek, yayında bu yüzden 9 milyon euro rakamını kullandı

Sarı Kırmızılı takımla ilgili önemli gelişmeleri Galatasaray Haberleri bölümünden takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri