Serdar Aziz teklifi reddetti... Galatasaray'a şok!

FutbolArena - Galatasaray’dan ayrılarak Fenerbahçe’ye gelmek isteyen Serdar Aziz konusunda yaşanan son gelişmeler hem futbolcuyu hem de sarı kırmızılı yönetimi şok etti. 

1
Serdar Aziz isyan etti…
2
Alacağı olan 1.8 milyon Euro’yu bırakarak Fenerbahçe’ye gitmeye hazırlanan milli futbolcunun menajerine Abdürrahim Albayrak, "alacaklarını ödeyeceğiz.
3
Fenerbahçe’ye gitmene de karışmıyoruz. Ama bonservis bedeli getirmeden olmaz" dedi.
4
Fenerbahçe’nin, "Galatasaray’la anlaş. 1.8 milyon Euro’luk alacağını bırak. Onu imza parası olarak biz ödeyelim" denilen Serdar Aziz ise, Albayrak’ın menajerine yaptığı bildirim sonrasında şok oldu.
5
Serdar Aziz’in, "benden intikam alıyorlar. Ne yaptım ben onlara bu kadar?.." diye tepkisini dile getirdiği bildirildi.
6
SERDAR İHTARNAME ÇEKECEK! GALATASARAY, ARAPLARLA ANLAŞTI AMA…

Bu arada Serdar’ın menajerinin alacaklarını tahsil etmek için Galatasaray’a ihtarname çekmeye hazırlandığı bildirildi.
7
Öte yandan Galatasaray’ın Serdar Aziz için Suudi Arabistan’dan bir takımla 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında anlaştığı ama Serdar’ın Fenerbahçe’ye gitmek için bu teklifi reddettiği ise gelen bilgiler arasında.
8
(Milliyet)

Futbolarena anasayfasından devam...