Galatasaray'da Benfica maçı için prim kararı

UEFA Avrupa Ligi'ne Benfica ile kaşrılaşacak olan Galatasaray'da prim kararı alındı.

FutbolArena Özel - UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Galatasaray sahasında Benfica'yı konuk edecek. Bu mücadele öncesi sarı kırmızılı yönetim, prim konusunda karar aldı. Galatasaray'da Benfica galibiyeti için özel prim verilmeyecek.Sarı kırmızılılarda UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak kritik mücadele için esktra prim uygulamasına gidilmeyecek.

BENFICA MAÇINA ÖZEL PRİM VERİLMEYECEK

Galatasaray yönetimi, Benfica karşısında alınacak galibiyet için özel prim belirlemedi. Sarı kırmızılıların, Benfica'ya karşı turun atlanması halinde finale doğru giden yolla alakalı sürpriz bir karar alacağı öğrenildi.



FATİH TERİM'DEN UYARI

Benfica karşısında tur adına avantajlı skoru elde etmek adına Teknik Direktör Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu'ndaki maçta gol yememeleri gerektiğine dikkat çekti.

Taktik antrenmanı sırasında Terim, Muslera ile birlikte özellikle stoper ikilisi Marcao ve Luyindama'yı uyardı. Tecrübeli teknik adamın "Sıfır hata ile oynayıp savunmada onlara açık vermemeliyiz. Kendi sahamızdaki maçta gol yemememiz çok ama çok önemli" ifadesi kullandığı öğrenildi.Fatih Terim Benfica'nın ciddi bir rakip olduğunu belirtip "Son derece güçlü ve formda bir takımla oynayacağız. Kazanmak, tur adına avantajlı skor elde etmek adına Ligde sergilediğimiz performansında üzerine çıkmalıyız" diyerek oyuncularından en iyisini yapmaları gerektiğini vurguladı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri