Galatasaray'da Badou Ndiaye transferinin perde arkası

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un Badou Ndiaye'yi çok istemesi üzerine yönetimin 7,5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ortaya çıktı.

FutbolArena - Galatasaray Transfer listesindeki Osmanlıspor oyuncusu Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattı. Hürriyet Gazetesi muhabiri Ali Naci Küçük, Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un bu transferde uyguladığı baskıyı FutbolArena'ya anlattı.

Igor Tudor, Badou Ndiaye'yi neden istedi?


Ali Naci Küçük açıklamasında, "Galatasaray, 23 milyon TL'ye Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattı. Tabii bu yüksek bedel eleştirilere neden oldu. Galatasaray'ın bu rakamlara çıkmasındaki en önemli faktör Hırvat teknik adam oldu. Igor Tudor orta sahada özellikle Selçuk İnan'ın performansını yükseltmek ve rekabeti arttırmak adına Ndiaye'nin çok yönlü bir oyuncu olduğunu belirtti. Tudor bu transferde baskıcı ve ısrarcı bir tavır sergiledi. Ndiaye ile senelik 2 milyon Euro karşılığında 4 yıllık sözleşme imzalanacak. Senegalli oyuncunun yarın İstanbul'dan hareket ederek Avusturya kampına katılması bekleniyor" ifadelerini kullandı.

Osmanlıspor, Badou Ndiaye transferinden ne kadar kazandı?


Galatasaray, orta sahaya aradığı ismi Osmanlıspor'da buldu. Sarı - kırmızılı takım Osmanlıspor'un Senegalli orta sahası Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattı. Galatasaray henüz resmi rakamı açıklamadı ancak oyuncu için Osmanlıspor'a 7.5 milyon Euro ödeyecek.

REKOR KIRDI

Badou Ndiaye, Galatasaray'a transferiyle aynı zamanda bir rekora imza attı. 350 bin Euro'ya geldiği Osmanlıspor'a tam 7 milyon 150 bin Euro kazandırdı. Osmanlıspor, 2015 yılında oyuncuyu 350 bin Euro bedel ve 3 taksitle Norveç'in Bodo takımından transfer etmişti.


Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri