Galatasaray'da ayrılık! İsmail Çipe'nin yeni adresi

Galatasaray kalecisi İsmail Çipe, Kayserispor'a transfer olmaya hazırlanıyor. Taraflar arasında anlaşma sağlandı.

FutbolArena - Fatih Terim önderliğinde yeni sezona hazırlanan Galatasaray'da İsmail Çipe ile yollar ayrılıyor. Sarı kırmızılı kulüp, İsmail Çipe'yi Kayserispor'a gönderiyor. Kayserispor ile İsmail Çipe'nin anlaşma sağladığı ve transferin sonuçlandığı ifade edildi.

İsmail Çipe Kayserispor'a mı transfer oldu?


Okan Kocuk'un gelişiyle 3. kaleci durumuna düşen İsmail Çipe, Kayserispor ile anlaştı. Galatasaray kalecisi İsmail Çipe, Kayserispor'a transfer olmaya hazırlanıyor. Taraflar el sıkışırken, transferin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Galatasaray'da hazırlık döneminde performansıyla dikkatleri üzerine çeken İsmail Çipe, Okan Kocuk transferinin ardından 3. kaleci pozisyonuna geriledi. Galatasaray teknik heyeti İsmail Çipe ile yolların ayrılmasına karar verdi. İsmail Çipe yeni sezonda Kayserispor'un kalesini koruyacak.

İsmail Çipe Galatasaray performansı


Geçtiğimiz yıl görev aldığı Ziraat Türkiye Kupası maçlarında kalesinde güven veremeyen İsmail Çipe'nin gelişimi ve maç eksiğini kapatması adına bu sezon kiralık olarak başka bir kulübe verilmesine kararı öne çıktı.

5 Ocak 1995 yılında Hatay'da dünyaya gelen İsmail Çipe, Galatasaray altyapısında yetiştikten sonra Buğsaşspor, Karagümrük ve Tuzlaspor takımlarında kiralık oynadı. Bu sezon Galatasaray'ın A Takımı'na kadar yükselen 24 yaşındaki kaleci, 8 resmi maçta 11 gol yedi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri