Galatasaray ocak ayında harekete geçiyor! İşte savunmaya gelecek oyuncu

 FutbolArena - Sarı kırmızılı ekipte transfer harekatı erken başladı. 

1

Galatasaray’da, Trabzonspor ve Akhisar maçlarında yenen 7 golden sonra stoper transferi mecburi hale geldi.
2
1 numaralı aday Chelsea’den ayrılmaya karar veren Cahill. Maliyet hesabı da yapmak zorunda olan yönetimin önüne sürpriz bir isim daha geldi.
3
Crystal Palace’da fazla şans bulamayan Jairo Riedewald...
4
Terim’in istediği gibi sol stoper olan Hollandalı oyuncu için kiralık veya duruma göre satın alma teklifi yapılacak. 22 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 2022’ye kadar mukavelesi bulunuyor.
5
1.82 boyundaki stoperin aynı zamanda sol bek ve ön liberoda görev yapabilmesi, bu transferdeki cezbedici özelliklerden bazıları. Crystal Palace’ın Hollandalı’yı uygun bir bedelle kiralaması bekleniyor.
6
Ocak ayında Cahill’de mutlu sona ulaşılamazsa ibre ona dönecek. Donk’un da vatandaşı için devreye gireceği ve ikna edebileceği konuşuluyor.

Kaynak: Akşam

Futbolarena anasayfasından devam...