Galatasaray'da Ayhan Akman'dan ilk açıklama

Galatasaray yardımcı antrenörü Ayhan Akman'dan Tudor'un gönderilmesi sonrası ilk açıklama geldi. 

FutbolArena - Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor ile yolların ayrılmasının ardından Hırvat teknik adamın yardımcısı Ayhan Akman ilk açıklamayı yaptı. DHA'ya konuşan Ayhan Akman şu ifadeleri kullandı:

Galatasaray'da Ayhan Akman ayrıldı mı?


Galatasaray'da teknik direktör Tudor ile yolların ayrılmasının ardından Hırvat teknik adamın yardımcısı Ayhan Akman'dan ilk açıklama geldi.

Ayhan Akman: " "Biz görevimizi en iyi şekilde yaptık. Görev var dediler geldik, yok dediler gittik. Konuşma zamanımız geldi. Çok sustuk ve yıprandık. Her şeyi Galatasaray'ın menfaatlerini korumak için yaptık." diye konuştu.

Galatasaray'da Igor Tudor'un tazminatı ne kadar?


Galatasaray yönetimi son 1 ayda kaybedilen 11 puandan sonra teknik direktör Igor Tudor ile yolları ayırma kararı aldı. Galatasaray yönetimi Tudor ile yollarını ayırdı.

TAZMİNAT BEDELİ BELLİ OLDU

Galatasaray yönetimi Igor Tudor ile yollarını ayırdı ve Hırvat teknik adama tazminat bedeli ödeyecek. Galatasaray yönetimi geçtiğimiz sezon ortasında Tudor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamış ve Hırvat teknik direktöre yarım dönem için 400 bin Euro ve bu sezon için tamamında 1 milyon Euro garantü ücret ödemeyi taahhüt etmişti. Galatasaray yönetimi Hırvat teknik direktör ile yollarını ayırdığı için 400 bin Euro tazminat bedeli ödeyecek. .

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri