Galatasaray'da büyük müjde! 600 bin euroya transfer oluyor

FutbolArena Özel - Galatasaray’ın bonservis geliri elde etmek için gözden çıkardığı isimlerden Lionel Carole’e teklif geldi. Galatasaray transfer haberleri FutbolArena’da!

1
Lionel Carole 600 bin euroya satılıyor (15 Ağustos 2018 Çarşamba)
2
Lionel Carole’a gelen teklifle dikkatleri çekiyor. FutbolArena’nın edindiği bilgilere göre, Lionel Carole’nin menajeri oyuncusuna teklif bulduğunu kulübe iletti. 600 bin euro karşılığında Galatasaray ile anlaşma sağlandı ve Lionel Carole 600 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer olacak.
3
100 BİN EURO AÇIK VARDI
4
Galatasaray bu yaz Cavanda’yı 2.4 milyon euroya satarken, Nagatomo’yu da 2.5 milyon euroya transfer etmişti. 100 bin euroluk açık, Galatasaray’ın UEFA’nın kriterleri konusunda sorun yaşamasına neden oluyordu. ’Sattığın kadar al’ kısıtlamasına maruz kalan Galatasaray, Carole’u satarak bu kritere uymuş olacak.
5
CAROLE’NİN MAAŞI 700 BİN EURO’YDU!
6
Galatasaray’da Lionel Carole’nin maaşı 700 bin euroydu. 2015-2016 sezonu öncesinde 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Carole geçen sezon da Sevilla’da kiralık olarak forma giymişti. Carole Galatasaray’da en az maaş alan 3. futbolcu konumundaydı.

Futbolarena anasayfasından devam...