Galatasaray'a Saracchi'nin sakatlığından iyi haber

Konyaspor - Galatasaray maçında adalesinde hissettiği ağrı üzerine 72.dakikada oyundan alınan Saracchi'den iyi haber geldi.

FutbolArena - Galatasaray'ın 3-0 kazandığı Konyaspor maçında sarı kırmızılıları tedirgin eden tek nokta Falcao ile Marcelo Saracchi'nin yaşadığı sakatlıklar olmuştu. İki futbolcu da yaşadıkları sorun üzerine kendilerini riske atmayıp oyundan çıkmıştı.

Marcelo Saracchi'nin sakatlığı ciddi mi?


Adalesinde hissettiği ağrı üzerine 72.dakikada oyundan alınan Saracchi'den iyi haber geldi. Uruguaylı sol bekin hafta sonunda oynanacak olan Kayserispor karşılaşmasında Fatih Terim'in görev vermesi halinde sahada olacağı ifade edildi.

Bugün MR'ı çekilen Falcao'nun ise durumunun yarın belli olacağı ancak kötü bir tablo ya da gelişmenin beklenmediği öğrenildi.

MARCELO SARACCHİ'NİN İLK 2 MAÇTA 2 ASİST

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Leipzig'den kiraladığı genç sol bek Marcelo Saracchi, sarı kırmızılı formayla göz doldurdu. Süper Lig'de Denizlispor maçından sonra Konyaspor maçında da asist yapan Marcelo Saracchi, Galatasaray teknik heyetini sevindirdi.

Ligdeki ilk 2 maçında 2 asist yapan Uruguaylı sol bek, Yuto Nagatomo'nun yerini kısa sürede doldurdu. Galarasaray taraftarları Marcelo Saracchi'nin sol bekte ortaya koyduğu performansa sosyal medyada tam not verdi.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri