Galatasaray'a Kwadwo Asamoah transferinde Juventus'tan yeni cevap

Galatasaray'ın sezon başından bu yana kadrosuna katmak istediği Asamoah transferiyle ilgili Juventus'tan yeni haber geldi. 

FutbolArena Özel - Galatasaray Transfer çalışmaları kapsamında Ocak ayında kadrosuna bir sol bek almayı planlayan Galatasaraylı yönetime, Juventus'tan Kwadwo Asamoah ile ilgili yeniden olumsuz haber geldi. GS Transfer gelişmeleri FutbolArena'da!


Galatasaray - Asamoah transferinde son dakika haberleri


Galatasaray'a Asamoah'tan kötü haber geldi. Juventus Kulübü, oyuncusunu düzenli kullanmaya başlayınca transferine izin verme düşüncesi kısaca bırakmaktan da vazgeçti.

İtalyan kulübü, hedefleri olduğunu ve Asamoah'ın da takımın önemli bir parçası olduğunu belirterek, Ganalı oyuncunun Ocak ayında ayrılığına halen onay vermedi. Juventus'ta 8 kez ilk 11'de başlayan Asamoah ve menajerinden de Galatasaray'a olumlu haber gelmedi.

Sarı kırmızılılar, Asamoah için oyuncunun menajeri ile son bir görüşme yapıp beklediği yanıtı alamazsa transferi rafa kaldıracak

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Asamoah kimdir?


Galatasaray'ın sezon başından bu yana kadrosuna katmak istediği Kwadwo Asamoah, 29 yaşında ve Juventus'ta forma giyiyor. Sol bekte oynayan Ganalı futbolcu bu sezon Serie A'da 8 maça çıktı. Asamoah'ın kulübüyle 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri