Galatasaray'a Bruma transferinden şok haber

Galatasaray Bruma'yı bonuslarla 15 milyon euro'ya RB Leipzig'e satarken, Leipzig ile yapılacak ve geliri Galatasaray'a kalacak olan özel maç maddesi krize neden oldu. 

FutbolArena - Galatasaray'a yönetimi 12 milyon euro ve bonuslarla birlikte Almanya'nın RB Leipzig kulübüne sattığı Bruma transferinden şok bir haber geldi.


Galatasaray'da Bruma'nın transferinde şok gelişme


Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bruma'yı bonuslarla 15 milyon euro'ya RB Leipzig'e satan Galatasaray'ın sözleşmeye göre Alman ekibi ile oynayacağı özel maç krize neden oldu.

1 MİLYON EURO KAYIP!

Nedeni ise Alman Futbol Federasyonu'nun daha önce taraftarların çıkardığı taşkınlıkları gerekçe göstererek Türk takımlarının Almanya'da özel maç oynamasını yasaklaması. RB Leipzig'in sorunu aşmaya çalıştığı bildirildi. Anlaşmaya göre özel maçtan elde edilecek gelirin 1 milyon euro'su Galatasaray'a verilecek.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.


Bruma Galatasaray'da kaç gol attı?


Galatasaray kariyerine 2013-2014 sezonunda başlayan Bruma, sahaya çıktığı 85 resmi maçta 15 gollük bir performans ortaya koydu.

İlk sezonunda 7 lig, 3 Türkiye Kupası ve 5 Şampiyonlar Ligi maçı oynayan Bruma, 1 gol bulurken, ikinci sezonunda ise 20 lig, 8 Türkiye Kupası, 4 Şampiyonlar Ligi ve 1 TFF Süper Kupa müsabakasında süre alıp, 3 kez rakip ağları havalandırdı.

Portekizli oyuncu, 2015-2016 sezonu başında 1,9 milyon avro bedel ve 7,5 milyon avro satın alma opsiyonuyla Real Sociedad'a kiralanırken, İspanyol ekibi satın alma opsiyonunu kullanmayınca Bruma, 2016-2017 sezonu başında tekrar sarı-kırmızılı ekibe döndü.Sarı-kırmızılı ekipteki en etkili dönemini 2016-2017 sezonunda geçiren Bruma, 30 lig, 6 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa müsabakasında sahaya çıkıp, rakip ağları 11 kez havalandırmayı başardı.


Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri