Galatasaray'a Andre Ayew transferinde kötü haber

Galatasaray’ın transferde ilgilendiği Andre Ayew için oyuncunun eski kulübü Swansea City 18 milyon Euro bonservis bedeli ödeyip transferi bitirmek istiyor.

FutbolArena Dış Haber - Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ekibinden istediği sol kanat ve forvet oyuncusu olan Andre Ayew konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray Transfer haberleri FutbolArena'da.


Galatasaray'ın Andre Ayew transferinde son dakika gelişmesi


Adı sık sık İngiliz basınında da Galatasaray ile anılan sol kanat ve forvet mevkiinde forma giyebilen Andre Ayew için İngiliz basınında flaş bir haber gündeme geldi. İngiliz The Sun Gazetesi'nin haberine göre transferde adı Galatasaray ile anılan Andre Ayew eski kulübü Swansea City yolunda.

18 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ ÖDEMEYE HAZIRLAR

Haberde Swansea City'nin West Ham United'a 18 milyon Euro transfer bedeli ödeyip bu transferi noktalamak istediği belirtildi. Galatasaray'ın Andre Ayew'i satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtiliyordu.


Galatasaray'ın ilgilendiği Ayew için transfer açıklaması


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda hücuma takviye için çalışmalar devam ederken, sarı kırmızılı takımın ilgilendiği futbolculardan Andre Ayew için West Ham Teknik Direktörü David Moyes açıklamalarda bulundu.

West Ham Teknik Direktörü David Moyes yaptığı açıklamada, "Kimsenin takımdan gitmesini istemediğimizi söylemedim. Gelen teklifler bizi tatmin ederse bunu değerlendiririz. Ancak şu an itibariyle takımdan ayrılacak futbolcu görünmüyor. Ayew için teklif var ama bize gelen öneriyi kabul etmemeliyiz. Çünkü uygun bir teklif değil." Daha sonrasına tekrar bakacağız." ifadelerini kullandı.

Andre Ayew, West Ham United'da kaç gol attı?


28 yaşındaki sol kanat oyuncusu olan Andre Ayew, forvet mevkiinde de forma giyebiliyor. Ayew, İngiliz ekibi ile bu sezon 24 karşılaşmada 1.410 dakika süre alırken bu süreçte takımı adına 6 gol, 2 asistlik performans üretti. Ayew'in West Ham United takımı ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri