Galatasaray yönetiminden Türkiye'ye Yellow Friday çıkarması

Galatasaraylı yöneticiler, Yellow Friday kampanyası sırasında 6 farklı şehirde bulunan GS Store mağazalarına gidip taraftarları dinleyecek.

FutbolArena Özel - Galatasaray'da Cuma günü gerçekleşecek olan Yellow Friday kampanyası için Mustafa Cengiz'in yeni yönetim kurulu da yollara düştü.

Yellow Friday kampanyasına Galatasaray yöneticileri katılacak mı?


Başkan Mustafa Cengiz'in isteği ile sarı kırmızılı kulübün yeni yöneticileri de GS Store mağazalarında Galatasaray taraftarları ile buluşacak.

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Alanya ve Yalova'da bulunan mağazalarda Galatasaray kulübü yönetim, denetim kurulu üyeleri de bulunup taraftarlarla sohbet edip onları dinleyecek.

Yellow Friday nedir?


Galatasaray taraftarları 'Black Friday' alışveriş etkinliğinden esinlenerek, Mustafa Cengiz'in başkanlığının şerefinde Yellow Friday etkinliği başlattı. Taraftarlar ve yöneticilerin sosyal medyada destek verdiği Yellow Friday etkinliği için çok sayıda tweet atıldı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı oy pusulası ile girdiği seçimde, kırmızı oy pusulası ile yarışan Dursun Özbek'i 80 oy farkla geçmiş ve seçim yarışını sarı oy pusulasının tarafı Mustafa Cengiz kazanmıştı.

Galatasaray taraftarları da bu seçim zaferi üzerine, mali olarak zor durumda bulunan takımlarına destek vermek amacıyla bu kampanyayı başlattı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri