Galatasaray yönetimi TRT Spor'a yasak mı getirdi? (Galatasaray şampiyonluk kutlamaları ne zaman?)

Galatasaray camiası, 25 Mayıs Cumartesi günü Türk Telekom Stadyumu'nda Spor Toto Süper Lig'de elde ettikleri 22. şampiyonluğu kutlayacak.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i Türk Telekom Stadyumu'nda 2-1 mağlup ederek üst üste 2. ve toplamda 22. şampiyonluğuna ulaştı. Galatasaray, 25 Mayıs Cumartesi günü, Türk Telekom Stadı'nda görkemli bir tören ile şampiyonluk kutlaması düzenleyecek. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları GS TV, beIN Sports ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacağı açıklanmıştı.


Galatasaray Haber: Galatasaray yönetimi TRT Spor'a yasak mı getirdi?


Galatasaray camiası, 25 Mayıs Cumartesi günü görkemli bir tören ile Spor Toto Süper Lig'de elde ettiği 22. şampiyonluğu kutlayacak. Türk Telekom Stadyumu'nda yapılacak şampiyonluk kutlamaları GS TV, beIN Sports ve TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacağı duyurulmuştu.

Ancak gazeteci Süleyman Rodop, sosyal medya hesabından flaş bir iddiada bulundu. Süleyman Rodop, Galatasaray yönetiminin daha önce şampiyonluk kutlamalarını canlı yayınlayacağı açıklanan TRT Spor'a kutlamaların yayın hakkını vermeme kararı aldığını iddia etti.

İŞTE O AÇIKLAMA

''Galatasaray yönetimini hep eleştirdim, şimdi de taktir ediyorum. Şampiyonluk gecesini ( Cumartesi) yayın hakkını ( para + reklam gelirlerinin %75'ini teklif etmelerine rağmen) son yaşananlardan sonra TRT'ye ve yayıncı kuruluşa vermeyerek herşeyin para olmadığını gösterdiler.''

''GALATASARAY YÖNETİMİNİ ALKIŞLIYORUM''

''Cumartesi şampiyonluk gecesini Galatasaray Tv ve Galatasaray YouTube kanalı yayınlayacak. Dik duruş gösteren Galatasaray yönetimini alkışlıyorum''



SİVASSPOR MAÇI CUMA GÜNÜ OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesi aracılığı ile Spor Toto Süper Lig'de oynanacak 34. haftanın maçlarının günlerini açıkladı. Cumartesi günü şampiyonluk kutlaması düzenleyecek olan Galatasaray, Cuma günü Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda mücadele edecek.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri