Galatasaray, William Vainqueur'ı hazırda tutuyor

Galatasaray'ın transfer çalışmaları kapsamında William Vainqueur ile masaya oturdu.

FutbolArena Özel - Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen Galatasaray Kulübüne menajer Ahmet Bulut, Fransız futbolcuyu önerdi. 28 yaşındaki futbolcuya 2 hafta önce olumsuz yaklaşan Galatasaray yönetimi Imbula'dan bir yanıt çıkmaması nedeniyle William Vainqueur ile masaya oturdu.

Galatasaray, William Vainqueur'ı transfer edecek mi?


Geçtiğimiz sezon Marsilya Kulübünde kiralık olarak forma giyen futbolcu da Galatasaray'ın orta sahadaki alternatifleri arasına girdi. Menajer Ahmet Bulut'un önerdiği Vainqueur'un Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ve ilk temasların olumlu geçtiği belirtildi. Oyuncunun bonservisiyle ilgili görüşmelerin de yapılacağı öğrenildi.

Ancak Galatasaraylı idareciler 28 yaşındaki futbolcunun orta sahadaki alternatifler arasında 3. sırada olduğunu belirtti. Galatasaray'ın şu anda orta saha için kadrosuna katmak istediği öncelikli oyuncular yani çok istediği ilk 2 oyuncu ise Gianelli Imbula ve Juventus'ta forma giyen Lemina var.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

William Vainqueur kimdir? William Vainqueur transfermarkt

28 yaşındaki ön libero oyuncusu William Vainqueur 1.79 boyunda. Fransa doğumlu olan ön libero oyuncusu bu sezon kiralık olarak gönderildiği Marsilya takımı ile 33 karşılaşmada 2.981 dakika süre alırken, 1 asistlik performans gösterdi.

William Vainqueur'un transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli 5.5 milyon Euro olarak görülmekte.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri