Galatasaray ve Fenerbahçe'ye sol bek tavsiyesi: "Türkiye'den teklif aldık."

Galatasaray ve Fenerbahçe Ocak ayında sol bek almayı planlarken, Vitesse'den ayrılmak isteyen Büttner'in menajeri Türkiye'den teklif aldıklarını söyledi. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe ve Galatasaray Ocak ayında kadrolarına bir sol bek almayı planlarken, Hollanda'dan sürpriz bir açıklama geldi. Geçmişte Beşiktaş'ın da gündemine gelen 28 yaşındaki sol bek Alexander Büttner'in menajeri Bursac flaş transfer açıklamasında bulundu.

"TÜRKİYE'DEN İSTEYEN KULÜP VAR"

Alexander Büttner'in menajeri Bursac, Hollanda basınına yaptığı açıklamada "Büttner için henüz somut bir teklif yok. Ancak Türkiye, İngiltere, Almanya ve Belçika'dan onu çok sayıda isteyen kulüp var. Hollanda'dan başka bir ülkeye gidebilir." diye konuştu.

Vitesse cephesinden daha önce yapılan açıklamada ise, "Büttner'in kiralanmasına veya satın alma opsiyonuyla gönderilmesine olumlu yaklaşıyoruz." ifadelerine yer verildi. Hollanda yerel basınındaki haberlerde ise Büttner'in hocalarının uyarılarına rağman antrenmanlara geç geldiği ve disiplin sorunu olduğu ifade edildi. 28 yaşındaki futbolcunun Vitesse'den ayrılmak için bu şekilde davrandığı da yine ülke basınına yansıyan haberler arasında.


Alexander Büttner kimdir?


2017 yılında Dinamo Moskova'dan ayrıldıktan sonra Vitesse'ye transfer olan Alexander Büttner 28 yaşında ve sol bekte forma giyiyor. Bu sezon ligde 13 maçta 4 asist yapan Büttner, toplamda ise 19 maçta 1 gol attı ve 4 asist yaptı. Büttner kariyerinde daha önce Manchester United ve Anderlecht formaları da giymişti.

Galatasaray ve Fenerbahçe sol bek transfer haberleri


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim Ocak ayında bir sol bek alacaklarını söylerken, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada Asamoah transferinin zor göründüğünü ve alternatiflere yöneldiklerini ifade etmişti. Fenerbahçe cephesinde ise teknik direktör Aykut Kocaman son olarak beIN Sports'a yaptığı açıklamada transferin özellikle ekonomik sıkıntılar nedeniyle kolay olmadığını açıkladı.

Türkiye Süper Lig Haberleri
FutbolArena'da!



SON 24 SAATTE NELER YAŞANDI?

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri