Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözdesi Evra'yı transfer etmek istemediler

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Patrive Evra ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Ocak ayında transfer edeceği iddia edilen Patrice Evra ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Marsilya'da bir taraftara tekme attığı için sözleşmesi sona erdirilen tecrübeli futbolcu Boca Juniors'a önerildi.


Fenerbahçe - Galatasaray Evra transfer haberleri


Marsilya'da sözleşmesi feshedilten sonra henüz yeni bir takımla anlaşmayan 36 yaşındaki Patrice Evra Ocak ayında sol bek alacak olan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündeminde yer alıyor. Öte yandan yıldız futbolcu ile ilgili Arjantin basınında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Martin Arevalo'nun haberine göre, şu anda boşta olan Patrice Evra, Arjantin'in ünlü kulüplerinden Boca Juniors'a önerildi. Ancak Boca Juniors yönetimi Evra ile sözleşme imzalama fikrine sıcak bakmadı. Oyuncunun yaşı ve Marsilya'dan olaylı ayrılış şeklinden dolayı Arjantin kulübü Evra'yı transfer etmeyi reddetti.

Patrice Evra kimdir?


Kariyerinin büyük bir bölümünü Manchester United forması altında geçiren 36 yaşındaki yıldız sol bek oyuncusu daha sonra Juventus ondan sonra Marsilya'nın yolunu tutmuştu. Marsilya ile sözleşmesi bir taraftara tekme atması nedeni ile sonlandırılan Fransız yıldız, kariyeri boyunca 691 karşılaşmaya çıktı ve 17 gol, 50 asistlik performans sergiledi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri