Galatasaray ve Başakşehir transferde karşı karşıya (Naim Sliti)

Galatasaray'a transferde Medipol Başakşehir rakip oldu. Dijon'da forma giyen 26 yaşındaki Naim Sliti için Medipol Başakşehir kulübü de devreye girdi. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın önümüzdeki sezon kadrosuna katmak istediği Dijon'un hücum oyuncusu Naim Sliti için Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir de devreye girdi. Fransız basınındaki haberlere göre Galatasaray ile Medipol Başakşehir'in Tunuslu futbolcu için yarışacağı yazıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'în, Onyekuru'nun yeniden kiralanamaması halinde kanat forvet olarak istediği isimlerden biri olan Naim Sliti bu sezon Dijon formasıyla tüm kulvarlarda 42 maçta 10 gol atarken, 10 asist yaptı. Fransız basını Sliti'nin Galatasaray'ın dikkatini çektiğini yazarken, 26 yaşındaki futbolcunun aynı zamanda Medipol Başakşehir tarafından izlendiğini yazdı.

Galatasaray Haber: Galatasaray'dan son dakika Naim Sliti transferi girişimi


Frnasa'nın Dijon takımında forma giyen ve transferde adı Galatasaray ile anılan Naim Sliti, beIN Sports France transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Tunus Milli Takım oyuncusu da olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Naim Sliti:

''SON MAÇIMDI''

''Dijon ile muhtemelen son maçımda. Henüz bir teklif yok, ancak görüşmeler devam ediyor. Umarım ayrılıyorumdur. Mutluyum çünkü ayrılırsam Fransa'dan iyi anılarla ayrılmış olacağım''

OLDUKÇA BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ

Tunus Milli Takım oyuncusu olan Naim Sliti, bu sezon Fransa Legue 1'de Dijon forması ile 42 karşılaşmada 2,897 dakika süre aldı ve bu süreçte 10 gol, 10 asistlik performans sergiledi. Naim Sliti'nin Dijon ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri