Galatasaray'da Salih Uçan kararı! Transfer olacak mı?

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Salih Uçan ile ilgili son gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Galatasaray'a transfer çalışmaları devam ederken gündeme gelen son isim bonservisi elinde olan ve geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'ye veda eden Salih Uçan oldu. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in Salih Uçan'ın transferini istediği öne sürüldü. Son dakika GS transfer haberleri 2019 aramalarında yanıtlar burada.

GS Transfer Haberleri: Salih Uçan, Galatasaray'a transfer olacak mı?


Yerli rotasyonunu genişletmek isteyen Galatasaray ile adı anılan son isimlerden biri Salih Uçan oldu. Günlerdir sarı kırmızılıların Empoli'de forma giyen ve kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Salih Uçan'ı transfer etmek istediği iddiası ortaya atıldı. Kulislerde konuşulan Salih Uçan ile alakalı Galatasaray'ın bir girişimi olmadığı ve Teknik Direktör Fatih Terim'in de oyuncunun alınması yönünde yönetime bir rapor sunmadığı ifade edildi.

SALİH UÇAN'IN FUTBOL KARİYERİ

Bucaspor altyapısında futbola başlayan Salih Uçan, 2012 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Ardından Roma'ya kiralık olarak transfer olan oyuncu geçtiğimiz sezon Sion'da kiralık olarak forma giydi. Empoli'de istediği kariyere ulaşamayan Salih Uçan, hem Empoli hem de Fenerbahçe'ye veda etti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri