Galatasaray transfer haberleri: Kostas Mitroglou, Jason Denayer (16 Ağustos Perşembe 2018)

Galatasaray transfer haberleri bugün bilinen futbolcularda yaşanan son gelişmelerle dikkat çekiyor. Günün Galatasaray transfer haberlerini sizler için derledik...

GS Transfer - Galatasaray transfer haberleri gündemi bugün bilinen isimlerle yaşanan gelişmelerle dikkat çekti. Günün Galatasaray transfer haberlerini sizler için derledik...

GS Transfer Haberleri: Badou Ndiaye, Marlon, Tolga Ciğerci (16 Ağustos 2018 Perşembe)


Galatasaray'ın, uzun süredir peşinde olduğu Jason Denayer ve Badou Ndiaye ile ilgili olarak haberler gelmeye devam ediyor. Takvim, Galatasaray'ın Badou Ndiaye'den feda demesini istediğini yazdı.

Fanatik ise Belçikalı stoper Denayer'in tekrar kiralanması için girişimlerin sürdüğünü yazarken. Yönetimin, başarılı futbolcu için bu hafta resmi temaslarda bulunmak adına İngiltere'nin yolunu tutacağını yazdı.

FutbolArena'nın özel haberine göre Galatasaray'da geçtiğimiz yıl Ocak ayındaki ara transfer döneminde Fatih Terim'in kiralanmasını istediği Stefano Okaka, menajerler tarafından kulübe teklif edildi. Galatasaray'da Gomis'in ayrılığı yada transferde kontenjanın da açılması halinde forvet bölgesi için listenin başında artık Okaka var. Fransız oyuncu kendisine gelen teklifleri kabul edip ayrılır ise Terim'in de Okaka'nın alınmasına sıcak baktığı belirtildi. Öte yandan Gomis'e Al Hilal'den gelen teklif Fransız basınında da yer aldı. Teklifin 11 milyon euro bonservis ve Gomis'e 6 milyon euro şeklinde olduğu yazıldı.

Sabah gazetesi Gomis giderse Mitroglou'nun alınacağını iddia ederken, sürpriz bir haber daha yaptı. Göztepe'nin Tolga Ciğerci'yi transfer etmek istediğini yazan Sabah, Galatasaray'ın 3 milyon euroluk talebi sonrasında transferden vazgeçildi iddiasında bulundu.



GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Stefano Okaka - Watford - FutbolArena
Bafetimbi Gomis - Al Hilal - France Football
Marlon - Barcelona - Globo Esporte
Jason Denayer - Manchester City - Fanatik
Badou Ndiaye - Stoke City - Takvim
Tolga Ciğerci - Göztepe - Sabah
Kostas Mitroglou - Marsilya - Sabah

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri