Galatasaray transfer haberleri: Jordan Ayew, Gustavo Scarpa (9 Ağustos Perşembe 2018)

Galatasaray transfer haberleri bugün yeni gelişmelerle dikkat çekiyor. Gündemde yeni iddialar var. Günün Galatasaray transfer haberlerini sizler için derledik...

GS Transfer - Galatasaray transfer haberleri gündemi bugün yeni isimlerle dikkat çekti. Günün Galatasaray transfer haberlerini sizler için derledik...

GS Transfer Haberleri: Emre Akbaba, Badou Ndiaye, Jason Denayer (9 Ağustos 2018 Pazartesi)


Galatasaray'ın, uzun süredir peşinde olduğu Emre Akbaba hakkında neredeyse her gazetede bir haber var. FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre ise Galatasaray'ın son teklifi 3 milyon euro. Alanyaspor ise 5 milyon euro isteğinde direniyor.

Sabah gazetesi Melo'nun Galatasaray'a Palmeiras'tan Scarpa'yı önerdiğini yazarken, Jason Denayer ve Badou Ndiaye'nin kaderlerinin de bugün belli olacağı yazıldı. Bugün İngiltere'de transfer sezonu kapanıyor. Bu iki oyuncunun transferi bugün başka bir takıma gerçekleşmezse Galatasaray avantajlı konuma geçecek.

Öte yandan Takvim gazetesi stoper pozisyonu için Anderlecht'ten Kara Mbodj'i ve Martins İndi'yi Galatasaray'a yazdı. Football Ghana ise Andre Ayew'in kardeşi Jordan Ayew'i Galatasaray'a yazdı.


GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Emre Akbaba - Alanyaspor - FutbolArena
Gustavo Scarpa - Palmeiras - Sabah
Bruno Martin Indi - Stoke City - Takvim
Kara Mbodj - Anderlecht - Takvim
Jason Denayer - Manchester City - Sabah
Badou Ndiaye - Stoke City - Sabah
Jordan Ayew - Swansea City - Football Ghana

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri