Galatasaray Transfer Haberleri (17 Temmuz Pazartesi 2017)

Galatasaray Transfer Haberlerini FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. GS transfer haberleri ve son dakika gelişmeleri sayfamızda.

FutbolArena - Galatasaray Transfer Haberleri konusunda anbean tüm gelişmeleri FutbolArena'da yer alan Galatasaray Transfer Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. GS transfer haberleri aramalarında sarı kırmızılı takımın transferde günlük gelişmelerini sizlere aktarıyoruz. Galatasaray'da taraftarların merakla beklediği transfer haberlerini burada bulabilirsiniz.

GS Transfer haberleri - 17 Temmuz Pazartesi 2017

Galatasaray, Feghouli'yi transfer edecek mi?


Galatasaray'ın yaptığı 2.7 milyon euroyu beğenmeyip olumsuz yanıt veren ve bu rakamın artırılmasını isteyen Cezayirli futbolcuya sarı kırmızılılar yeni teklifini yaptı. West Ham United'dan 2 yılda alacağı 3 milyon euroluk imza parası nedeniyle G.Saray'dan daha iyi bir teklif talep eden Feghouli'ye sarı kırmızılılar yeni bir formül önerdi.

İngiliz ekibinden önümüzdeki 2 sezonda alacağı 3 milyon euroluk imza parasını ödemeyi Galatasaray kabul etmezken sarı kırmızılılar Cezayirli oyuncuya başka bir formül sundu. Sarı kırmızılılar ilk olarak 2.7 milyon Euro teklif ettikleri Feghouli'ye yıllık 3.2 milyon eurodan 4 yıllık kontrat önerdi. Feghouli'den Galatasaray bu teklifiune yanıt bekliyor.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Mariano Ferreira'nın açıklamaları


Galatasaray gibi büyük bir kulübün parçası olacağım için mutluyum. Östersunds maçını izledim ama skoru biliyorum. Östersunds'u eleyeceğiz.

"TAFFAREL'DEN BİLGİ ALDIM"

Galatasaray'a gelmeden önce Taffarel ile konuştum. İstanbul ve takım hakkında olumlu bilgiler verdi. Umarım burada önemli başarılara imza atar, şampiyonluk ve kupalar kazanırım. Galatasaray Türkiye'de şampiyonluğa oynayan ve Avrupa'da ismini duyuran bir takım.

Galatasaray, Fernando'yu transfer etti mi? Manchester City, Fernando için ne kadar istiyor?


Galatasaray'ın Imbula ile birlikte kadrosuna katmak istediği Fernando, sarı kırmızılı yönetimden yıllık 3.5 milyon euro istedi. Brezilyalı ön libero, Galatasaray'dan en az 3 yıllık kontrat ve 3.5 milyon euro talep etti. Manchester City Kulübü de, Fernando için Galatasaray'dan 8 milyon euro bonservis bedeli talep etmişti.

Sarı-Kırmızılılar şimdi Fernando'nun istediği yıllık ücreti aşağı çekmeyi hedefliyor.

Galatasaray'ın Ivan Strinic için yaptığı teklif


Habertürk'ün haberine göre, Lionel Carole'ün yerine daha önce de gündeme gelen İvan Strinic'in transferi için kolları sıvadı. Teknik direktör İgor Tudor'un da Napoli forması giyen vatandaşını çok istediği ve yıldız oyuncu için 3 milyon Euro'nun gözden çıkarıldığı kaydedildi.

Hırvat sol bekin de Galatasaray'ın teklifine sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri