Galatasaray Transfer: Gomis Çin'e gidecek mi?

Galatasaray Transfer Haberleri gündemi Bafetimbi Gomis iddiası ile ön plana çıktı. Bafetimbi Gomis'e Çin'den teklif var!

Galatasaray Transfer Haberleri gündemi Bafetimbi Gomis! Bu sezon başında Marsilya'dan transfer edilen ve Galatasaray formasıyla Süper Lig'de attığı 27 golle yıldızlaşan Bafetimbi Gomis'e Çin takımlarının talip olduğu yazıldı. Galatasaray Transfer Haberleri'ni FutbolArena'dan takip edin!


Galatasaray Transfer Haberleri Bugün: Gomis'e Çin'den 10 milyon euro teklif! (1 Mayıs 2018 Salı)


Galatasaray Transfer Haberleri bugün, Bafetimbi Gomis'e Çin'den geldiği iddia edilen transfer haberi ile ön plana çıktı. Fanatik'in haberine göre Galatasaray'ın yıldızı Gomis'e Çin'den tam 10 milyon euroluk transfer teklifi geldi. İddia'ya göre Gomis'e yılda 10 milyon euro teklif eden Çin kulübü Galatasaray'a da bonservis için 5 milyon euro önerecek.


Elmander'in Bafetimbi Gomis yorumu


Öte yandan Galatasaray'ın en sevilen golcülerinden
Johan Elmander de Gomis hakkında açıklamalarda bulundu. Elmander, "Gomis inanılmaz bir golcü. Çok iyi bir karaktere sahip. İnanılmaz işler yapıyor. Ona karşı hem İngiltere'de hem de Fransa'da oynadım. Bu performansı benim için sürpriz olmadı." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri