Galatasaray taraftarı Smalling'i hackledi! Fatih Terim paylaşımı

Manchester United oyuncusu Chris Smalling'in Twitter hesabını hackleyen Galatasaray taraftarı, Fatih Terim'in fotoğrafını paylaştı.

FutbolArena - Premier Lig'in yıldız futbolcusuna Türk hacker şoku! Manchester United'lı Chris Smalling'in Twitter hesabını hackleyen Galatasaray taraftarı, Fatih Terim paylaşımı yaptı.

Chris Smalling'in Twitter hesabı


Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Manchester United'ın defans oyuncusu Chris Smalling, Twitter hesabını bir Türk hacker'a kaptırdı. İbrahim Online adını kullanan Galatasaray taraftarı, profil resmini Türk bayrağı yaptı. Ardından ilk paylaşımını gerçekleştiren kullanıcı, Fatih Terim'in fotoğrafını koyarak "Fatih Terim King" ifadelerine yer verdi. 1,5 milyon takipçisi bulunan İngiliz futbolcunun Twitter hesabı, kısa süre sonra sıfırlandı.


Chris Smalling kimdir?


2008 yılında bedelsiz olarak Fulham kadrosuna katılan Chris Smalling, 2010 yılında 8 milyon Euro bonservis bedeli ile Manchester United'a transfer oldu. 8 sezondur Kırmızı Şeytanlar için top koşturan İngiliz stoper, bu sezon çıktığı 13 resmi maçta 1 gol attı. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Chris Smalling'in yeni kontrata imza atması bekleniyor. 28 yaşındaki futbolcu aynı zamanda sağ bekte de forma giyebiliyor.


Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri