Galatasaray, Shaqiri'yi transfer edecek mi? Yönetimin planı

Galatasaray'ın transfer gündeminde Shaqiri'nin yer aldığı özellikle dış basında haber konusu oldu. Perde arkasına FutbolArena ulaştı.

FutbolArena - Galatasaray'da ara transfer dönemi öncesi çalışmalar hız kazandı. Sarı kırmızılı taraftarlar Xherdan Shaqiri iddiaları ile heyecanlanırken, Galatasaray yönetiminin Henry Onyekuru'yu beklediği ortaya çıktı. Galatasaray, Shaqiri'yi transfer edecek mi? Yönetimin planı ve iddianın perde arkasına FutbolArena ulaştı.

Galatasaray Transfer Haberleri: Onyekuru ve Shaqiri gelecek mi?


Ocak ayında kadrosuna önemli takviyeler yapmak için hazırlanan Galatasaray'ın transfer gündeminde Shaqiri'nin yer aldığı özellikle dış basında haber konusu oldu.

GALATASARAY, ONYEKURU'YU BEKLİYOR

Henry Onyekuru ile anlaşan ve Nijeryalı oyuncusunu resmi imzayı attırmak için Ocak ayını beklemeye geçen Galatasaray daha sonra Linnes'in lisansını çıkaracak. Luyindama'nın sözleşmesini askıya alıp kontenjanında yer açacak Galatasaray'ın diğer hamlelerini ise ayrılıklar netleştirecek.

SHAQRİ İDDİALARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Shaqiri iddiaları ortaya atılırken Galatasaray yönetiminin Arnavut yıldız için bugüne kadar herhangi bir girişimde bulunmadığı öğrenildi. Teknik heyetten böyle bir talebin de bulunmadığı ve Galatasaray yönetiminin ne kulübü Liverpool ne de Shaqiri'nin menajeri ile bugüne kadar temas kurmadığı ifade edildi.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri