Galatasaray Serdar Gürler transferi için kararını verdi

İspanya'nin Huesca takımında forma giyen Serdar Gürler, Galatasaray'a teklif edildi. 

FutbolArena Özel - Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, Serdar Gürler sürprizi yaşandı. İspanya'da Huesca formasıyla boy gösteren Serdar Gürler, yurtdışındaki kariyerinde umduğunu bulamadı. Türk takımlarına önerilen Serdar Gürler hakkında Galatasaray son kararını verdi.

Serdar Gürler, Galatasaray'a transfer olacak mı?


Sezon başında İspanya'nın Huesca takımına transfer olan Serdar Gürler'in La Liga ekibinden ayrılacağı ortaya çıktı. Huesca'nın milli oyuncuyu gönderme kararı aldığı belirtildi. İspanyol ekibinden yıllık 800 bin euro alan Serdar Gürler, Galatasaray'a teklif edildi. Göztepe'nin de ilgilendiği Serdar'ın şu anda Galatasaray'ın transfer gündeminde yer almadığı belirtildi.

Serdar Gürler, Huesca'da ne yaptı?


Serdar Gürler 17 Ağustos 2018 tarihinde 2,5 milyon Euro bonservis bedeliyle Osmanlıspor'dan Huesca'ya transfer oldu. Kanatlar ve forvette görev yapabilen ve bu sezon 15 maça çıkan başarılı futbolcu, yalnızca 1 asist ile skora katkı gösterebildi. 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunanan Serdar Gürler'in ara transfer döneminde Türkiye'ye geri dönmesi bekleniyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri