Galatasaray Mert Hakan Yandaş transferi için hamle hazırlığında

Galatasaray, Ocak ayı transfer döneminde Sivassporlu futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın transferi için çalışmalara başladı. 

FutbolArena - Galatasaray, Mert Hakan Yandaş'ta ısrarcı. Sarı kırmızılılar, ligde geride kalan 11 haftalık periyodda4 gol kaydeden 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Orta saha bölgesinde Selçuk İnan ve Ömer Bayram dışında yerli oyuncu alternatifi kısıtlı olan Galatasaray, Sivassporlu oyuncunun transferi adına sürpriz bir hamle hazılığında.


Galatasaray Transfer Haberleri: Galatasaray'ın Mert Hakan Yandaş transferi


Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de yakından takip ettiği Mert Hakan Yandaş için Galatasaray elini çabuk tutacak.Sarı kırmızılılar sezon sonunda sözleşmesibitecek olan oyuncuyu Mayıs ayını beklemeden Ocak'ta kadroya katma planları yapıyor.

Galatasaray'ın, Mert'in transferini olumlu sonuçlandırmak adına Ocak ayında Sivasspor'a 500-600 bin euro gibi bir bonservis bedeli ödeyerek devre arasında bu transferi sonuçlandırmayı planlıyor.

Mert Hakan Yandaş kimdir?


Mert Hakan Yandaş, 2017 yılında Sivasspor'a transfer oldu. 25 yaşındaki Mert Hakan Yandaş, forvet arkası mevkinde görev yapıyor. Mert Hakan Yandaş bu sezon Sivasspor formasıyla tüm kulvarlarda oynadığı 12 maçta 4 gol attı.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri