Galatasaray Mariano ile yol ayrımı noktasında! "Görüşüyorum"

Brezilya kulüplerinden teklif alan Mariano, Galatasaray'la sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mariano, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

ESPN Brasil'e konuşan Mariano, ülkesine dönmek istediğini ve teklifler aldığını söylerken, Galatasaray ile yeni sözleşme seçeneğini de gözardı etmedi. Ancak mevcut koşullarda Mariano ve menajerinin şu anda sarı kırmızılı kulüpte kalma olasıkları zayıf görünüyor.

"TEKLİFLER ALDIM"

Mariano yaptığı açıklamada, "Brezilya'dan teklifler aldım. Ülkeme dönmek istiyorum. Ancak menajerim Galatasaray ile de görüşecek ve burada neler olacağını henüz bilemiyoruz. Şu anda koronavirüsten dolayı belirsiz bir ortam var. O yüzden bekleyip neler olacağını göreceğiz."

Fluminense, Palmeiras ve Atletico Mineiro'dan teklif aldığı öğrenilen Mariano, bonservissiz transferinin bugünkü ortamda daha kolay olacağını söyledi. Ancak tecrübeli futbolcu önce Galatasaray ile görüştükten sonra hareket edecek.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri