Galatasaray - Konyaspor ne zaman? beIN Sports canlı yayın akışı (Galatasaray - Konyaspor hangi gün?)

Galatasaray - Konyaspor maçı ne zaman, hangi gün ve saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçının yayın bilgileriyle ilgili soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Galatasaray - Konyaspor maçı ne zaman? Spor Toto Süper Lig'de oynanacak olan Galatasaray - Konyaspor maçı hangi gün oynanacak? Galatasaray - Konyaspor maçı tarihi belli oldu mu? Galatasaray - Konyaspor maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak gibi soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Galatasaray - Konyaspor Süper Lig puan durumu


Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 2 maçı da farklı kazandı ve puanını 50'ye çıkararak averaj farkıyla liderliğini sürdürdü. Galatasaray, bu sezon 16 galibiyet elde ederken, 2 beraberlik ve 6 da mağlubiyet aldı.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile ilk maçına çıkacak olan Konyaspor ise son olarak sahasında Yeni Malatyaspor'a mağlup olmuş ve Mehmet Özdilek gönderilmişti. Son 9 haftada sadece bir kez kazanabilen Konyaspor geride kalan 24 haftada 21 puanla 16. sırada yer alıyor. Konyaspor genel tabloda 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyete sahip.


Galatasaray - Konyaspor arasında oynanan maçlar


Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Galatasaray - Konyaspor maçı öncesi iki takımın arasında oynanan maçları inceledik. Tarihlerinde 37 kez karşılaşan iki takımın son 10 maçında alınan sonuçlar şu şekilde:

13/12/14TSLAti. Konyaspor0 - 5Galatasaray(0 - 3)
12/02/15TÜKGalatasaray4 - 1Ati. Konyaspor(4 - 1)
08/05/15TSLGalatasaray1 - 0Ati. Konyaspor(0 - 0)
29/08/15TSLAti. Konyaspor1 - 4Galatasaray(1 - 2)
06/02/16TSLGalatasaray0 - 0Ati. Konyaspor(0 - 0)
14/01/17TSLAti. Konyaspor0 - 1Galatasaray(0 - 0)
03/06/17TSLGalatasaray2 - 1Ati. Konyaspor(1 - 0)
14/10/17TSLAti. Konyaspor0 - 2Galatasaray(0 - 0)
01/02/18TÜKAti. Konyaspor2 - 2Galatasaray(1 - 0)
08/02/18TÜKGalatasaray4 - 1Ati. Konyaspor(1 - 1)

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

SERGEN YALÇIN: "GALATASARAY ÜST DÜZEYDE"

Konyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, hafta sonu oynanacak Galatasaray maçına ilişkin ise "Galatasaray şu anda hem psikolojik olarak hem de oyunsal anlamda üst düzey durumda. Hedefe oynayan bir takım ama hiçbir müsabaka oynanmadan kazanılmaz. Müsabakalar sahada kazanılır. O yüzden hafta sonuna kadar biz iyi hazırlanıp, o maça çıkıp, ne alabiliriz onun planını yapacağız. Benim başka bir düşünce tarzım var. Bu tür maçlarda her zaman şunu düşünürüm. Galatasaray maçında çok kaybedeceğimiz bir şey olduğunu düşünmüyorum ama kazanacağımız çok şey olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.



GOMİS VE RODRİGUES ANTRENMANDA DA ATIYOR

Galatasaray, Konyaspor maçı hazırlıklarına devam ederken antrenmanın son bölümünde ise yarım sahada çift kale maç yapıldı. Futbolcuların keyifli olduğu gözlenen antrenmanda sarı-kırmızılıların yıldız forveti Bafetimbi Gomis ile son haftalarda başarılı performans sergileyen Garry Rodrigues, çift kale maçta attıkları gollerle dikkati çekti.


Galatasaray - Konyaspor maçının tarihi belli oldu mu?


Spor Toto Süper Lig'de 25. haftada Galatasaray - Konyaspor ile karşılaşacak. Galatasaray - Konyaspor maçı 11 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Galatasaray - Konyaspor maçı beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bein Sports (Lig TV) yayın akışı


Digitürk üzerinden yayın yapan Bein Sports'un yayın akışı ve maç yayınları ile ilgili tüm detaylara gündelik olarak FutbolArena'dan ulaşabilirsiniz. Bein Sports (Lig TV) yayın akışı üzerinden hangi maçlar ne zaman oynanacak sorusunun yanıtını bulabilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig başta olmak üzere İngiltere Premier Lig, La Liga, İtalya Serie A, Brezilya Ligi ve Fransa Ligi'nden haftanın önemli futbol karşılaşmalarını yayınlayan Bein Sports kanalları, futbol branşının yanı sıra basketbol maçlarını da naklen yayınlıyor. Spor Toto Basketbol Ligi ve Euroleague'de oynanan tüm karşılaşmalar Bein Sports kanalından canlı yayınla izleyenlere ulaşıyor.

Bein Sports yayın akışları için tıklayın

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri