Galatasaray - Karabükspor maçında Ahmet Çakar'dan şok sözler: "Hakem rezilliği.."

Galatasaray - Karabükspor maçının hakemi Alper Ulusoy'un verdiği kararlarla ilgili olarak Ahmet Çakar sosyal medyayı sallayan bir paylaşımda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray ile Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig 7. haftasında karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında Karabüksporlu futbolcular iki kez penaltı itirazında bulundu fakat Alper Ulusoy devam kararı verdi. Bu pozisyonlarla ilgili Ahmet Çakar sosyal medyayı sallayan bir paylaşımda bulundu.


Galatasaray - Karabükspor maçı penaltı pozisyonu


Spor Toto Süper Lig 7. haftasında Kardemir Karabükspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında hem Torje, hem de Mariano ile Seleznyov arasında ceza sahasında yaşanan ikili mücadelelerin aradından Karabüksporlu futbolcular yerde kaldı ve hakem Alper Ulusoy'a döndü. Ancak bu pozisyonlarda Alper Ulusoy devam kararı verdi.

Galatasaray - Karabükspor maçının oynandığı sırada Ahmet Çakar sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Yine hakem reziiliği. Galatasaray - Karabükspor maçında Karabükspor'un 2 net penaltısı verilmedi." paylaşımını yaptı.

GALATASARAY'IN 11'İ:

Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Rodrigiues, Feghouli, Ndiaye, Belhanda, Gomis

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri