Galatasaray için transferde Kara Mbodj iddiası

Galatasaray'ın savunma hattına yapacağı takviyeyle ilgili çalışmaları devam ederken son olarak gündeme gelen isim Kara Mbodj oldu.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da devre arası kamp çalışmaları devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılıların Anderlecht'in futbolcusu olan ve nantes takımında kiralık olarak oynayan Kara Mbodj ile ilgilendiği iddia edildi.

Galatasaray Haberleri: Kara Mbodj, Galatasaray'a transfer olacak mı?


Galatasaray'da Fatih Terim'in isteği üzerine savunma hattına yapılacak takviyeyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların Nantes takımında kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Anderlecht'te olan stoper Kara Mbodj ile ilgilendiği öne sürüldü. 29 yaşındaki Senegalli stoperin Galatasaray'ın gündeminde olduğu ve Türkiye'ye transfer olabileceği belirtildi.


Kara Mbodj kimdir, kaç yaşında? Kara Mbodj transfermarkt


Futbola Tromso altyapısında başlayan Kara Mbodj, ardından Genk ve Anderlecht takımlarına transfer oldu.Bu sezon başında Nantes takımına kiralanan Kara Mbodj, Fransa Ligi'nde 5 maçta forma giyebildi. Anderlecht ile sözleşmesi 2020 yılında sona erecek olan Kara Mbodj, Senegal Milli Takımı'nda da 47 maçta 5 gol attı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri