Galatasaray için sürpriz golcü iddiası (Lyle Taylor kimdir?)

Galatasaray'ın Charlton Athletic'te forma giyen 30 yaşındaki golcü futbolcu Lyle Taylor ile ilgilendiği iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da sezon sonu Florin Andone ile yolların ayrılması beklenirken, forvet için Lyle Taylor iddiası ortaya atıldı. Charlton Athletic ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Lyle Taylor için birçok kulüp transfer yarışı veriyor.

Galatasaray, Lyle Taylor'ı transfer edecek mi?


İngiltere basınından Daily Mail'in haberine göre Galatasaray ve Glasgow Rangers, Lyle Taylor için transfer yarışına girdi. Aynı zamanda Swansea ve Preston gibi İngiltere kulüplerinin radarında olan golcü oyuncu, sezon sonunda yeni bir kariyere başlamayı hedefliyor.

SEZON SONUNA KADAR SAKATLANMAK İSTEMİYOR

Charlton'ın 11 golle en çok gol atan oyuncusu durumunda Lyle Taylor, sahalardan uzak kaldığı bu dönemde sakatlanma riskini almak istemiyor.

Sezonun kalan maçlarında forma giymeye sıcak bakmayan Lyle Taylor, transfer seçeneklerini düşünmeyi planlıyor. Charlton Teknik Direktörü Lee Bowyer'in oyuncusuna anlayış gösterdiği ve bu kararına saygı duyduğu ifade ediliyor.

LYLE TAYLOR BU SEZON KAÇ GOL ATTI?

İngiltere doğumlu olan Lyle Taylor bu sezon Charlton ile çıktığı 22 maçta 11 gol ve 1 asist kaydetti. 1,88 boyundaki golcü futbolcu, kariyeri boyunca İngiltere'nin birçok alt lig takımında forma giydi. Bir dönem İskoçya macerası yaşayan Lyle Taylor sezon sonunda yeni takımına transfer olacak.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri