Galatasaray için sert eleştiri! "Zavallı"

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, galatasaray'ın Gençlerbirliği karşısındaki oyununu eleştirdi.

FutbolArena - Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Spor yorumcusu Erman Toroğlu, sarı kırmızılıların sergilediği performansı eleştirerek, "Aslında çok net Galatasaray'ın sezon açılışından bugüne kadarki oynadığı futbolun karşlığı bir kelime ile anlatılabilir: Zavallı! Bu kadar paralar, transferler, uçak karşılamaları, hepsi de fiyasko." dedi.

Galatasaray Haberleri: Erman Toroğlu'nun Sabah Gazetesi yazısı


"Bu sene uzun zamandır Galatasaray, 'Ben futbol oynuyorum, iyi oynuyorum, şanssızım, hakemler haksızlık yapıyorlar, rakipler çok konuşuyorlar' diyorsa eğer ve ilave ediyorlarsa 'Benim hakkım yeniyor' diye; o zaman ben de ABD Başkanı Trump'ım! Aslında çok net Galatasaray'ın sezon açılışından bugüne kadarki oynadığı futbolun karşlığı bir kelime ile anlatılabilir: Zavallı! Bu kadar paralar, transferler, uçak karşılamaları, hepsi de fiyasko..

Toparlayabilirler mi, belki. Ama geçen seneki gibi olmaz bu iş. Karşındaki takımın bu maça kadar 2 puanı var. Toplama bir takım. Fazla da iddiası yok ligde, düşmesem kafi diyorlar. Ama Galatasaray öyle mi? Atmaya gelince neredeyse Avrupa Şampiyonu olmaktan bahsedeceklerdi! Dün akşam Gençlerbirliği oyuncuları biraz inansalar, karşılarındaki takımı Galatasaray değil de sarı-kırmızılı bir Anadolu takımı gibi görseler; Galatasaray üçlük olurdu!"

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri